A megrendelést követően a termékeket 5-7 munkanap alatt tudom elkészíteni, a szállítás legfeljebb plusz 2 munkanap GLS futárszolgálattal.

Brummogó prémium hajtott rácsvédő

A kis hajtott lapok tépőzárral illeszthetők össze, egyenként három rácsot ölelnek körbe. Mivel az egyes kiságyak méretei eltérőek, ezért ezt a típusú rácsvédőt pontos mérés alapján készítjük. Szükséges lesz lemérned körbe három rácsot (a képgalériában találsz róla képet), és megszámolnod, hogy egy oldalon hány darab rács található. Ezt a megrendelés véglegesítésénél írd be a megjegyzés rovatba, és mi eszerint egyedi méretre készítjük el. Amennyiben a rácsok száma nem osztható hárommal, úgy az utolsó lapot 2 rácsra varrjuk, arányosan kicsinyítve. A feltüntetett ár fix, ez maximum 10 darab lapot és 1-1 fej- és lábvéget foglal magában (laprácsvédő, vagy 1-1/2-2 párnás rácsvédő). A tévesen mért és számolt méretek miatti illeszkedési hibákért felelősséget nem vállalunk, így kérlek legyél pontos!  Az elkészülési idő 2-3 hét, kérlek ezt vedd figyelembe a megrendelésnél!

Összetétele: külső 100% pamut, belső töltet 100% antiallergén poliészter.

A hajtott lapokat kézzel mosd, majd mosógépben alacsony fordulatszámon, betépőzárazva centrifugázd! Szárítógépben nem szárítható!

From: 21 990 Ft