Kedves Vásárlóm! Ne feledd, rendelésedet legkésőbb december 05-ig add le, hogy garantáltan a fa alá kerülhessen! December 05. után már csak szabad kapacitás függvényében tudom vállalni az elkészítést! Köszönöm a megértésed!

A termékek elkészítési ideje jelenleg a megrendeléstől számított 7-10 munkanap. A szállítás legfeljebb plusz 2 munkanap.

Vonatok prémium hajtott laprácsvédő

A kis hajtott lapok tépőzárral illeszthetők össze, egyenként három rácsot ölelnek körbe. Mivel az egyes kiságyak méretei eltérőek, ezért ezt a típusú rácsvédőt pontos mérés alapján készítjük. Szükséges lesz lemérned körbe három rácsot (a képgalériában találsz róla képet), és megszámolnod, hogy egy oldalon hány darab rács található. Ezt a megrendelés véglegesítésénél írd be a megjegyzés rovatba, és mi eszerint egyedi méretre készítjük el. Amennyiben a rácsok száma nem osztható hárommal, úgy az utolsó lapot 2 rácsra varrjuk, arányosan kicsinyítve. A feltüntetett ár fix, ez maximum 10 darab lapot és 1-1 fej- és lábvéget foglal magában (laprácsvédő, vagy 1-1/2-2 párnás rácsvédő). A tévesen mért és számolt méretek miatti illeszkedési hibákért felelősséget nem vállalunk, így kérlek legyél pontos!  Az elkészülési idő 2-3 hét, kérlek ezt vedd figyelembe a megrendelésnél!

Összetétele: külső 100% pamut, belső töltet 100% antiallergén poliészter.

A hajtott lapokat kézzel mosd, majd centrifugázd gépben, alacsony fordulatszámon, betépőzárazva!

From: 23 990 Ft

Törlés