Kedves Vásárlóim! Július 20-27 között szabadságon leszek, így az ebben az időszakban leadott rendeléseket a július 29-i héten kezdem feldolgozni. A termékek elkészítése onnantól számítva 7-10 munkanap, a szállítás további 1-2 munkanap. Köszönöm a megértést!

„Gyengéd gondoskodás, szeretettel ötvözve.”

A Mesevár Gyerekszoba Design 2018. őszén jött létre, ám az textilek iránti szeretetem ennél sokkal régebbre nyúlik vissza. Középiskolás éveimben textiltervezőnek készültem, ám sajnos ezt az álmomat nem sikerült valóra váltanom. Miután megszületett a kisfiam és közeledett az óvodás kor, illetve, hogy vissza fogok csöppenni a munka világába, rájöttem, hogy valami olyannal szeretnék foglalkozni, amiben igazán örömömet lelem. Ekkor kezdtem el érdeklődni eleinte a hobbivarrás iránt, és ahogy egyre szebb és izgalmasabb termékek kerültek ki a kezeim közül, rájöttem, hogy végre megtaláltam az utamat. Elkezdtem felkutatni a különleges textileket, és napi szinten új kombinációkat próbáltam ki.

A Mesevár fő profilja a babafészek készítés, és büszkén mondhatom el, hogy nálunk készült el először az ikerfészek, mely rendhagyó módon egyszerre két babának nyújthat pihentető alvást. A babafészkek mellett megtalálhatóak a portfóliónkban a legkülönfélébb rácsvédők – legyen az fonott-, lap-,  vagy párnás rácsvédő, esetleg hengerpárna; ágynemű garnitúrák, szoptatóspárnák, kisebb kiegészítők, mint a címkekocka, címkekendő, egészségügyi kiskönyvborító, valamint egyedi megrendeléseket is megvalósítunk, legyen az falvédő, nyakpárna vagy pelenkázóalátét, továbbá folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre bővítsük a webáruházból beszerezhető babáknak és a szülőknek is hasznos termékeket.

A felhasznált textileket a legnagyobb gondossággal válogatjuk, minden egyes termékünk 100%-ban bababarát, hypoallergén anyagokból készül. A prémium kollekciók 100% bio-pamut felhasználásával készülnek.

Minden egyes termék kézzel készül, mindet a legnagyobb odafigyeléssel készítjük el, a cérna befűzésétől az utolsó simításokig, hogy a babák és a szülők a legjobb minőségű termékekkel rendezhessék be kisbabájuk birodalmát.

Szívügyünk, hogy megkönnyítsük a szülők választását a széles piacon, és a lehető legjobb ár-érték arányban tudják beszerezni a szükséges babakelengyéket, prémium minőségben.

Szeretném, ha a termékeimen keresztül átadhatnám azt a szeretetet és gondoskodást, amit azokban a percekben érzek, amikor elkészítem az egyes darabokat.