Kedves Vásárlóim! Július 20-27 között szabadságon leszek, így az ebben az időszakban leadott rendeléseket a július 29-i héten kezdem feldolgozni. A termékek elkészítése onnantól számítva 7-10 munkanap, a szállítás további 1-2 munkanap. Köszönöm a megértést!

Safari lábzsák babakocsiba

Ez a puha, minky-vel kombinált lábzsák biztosan babád kedvence lesz a séták alkalmával a hideg időben. A belső oldala puha minky, mely babádnak megnyugtató melegséget ad, a belső töltet pedig arról gondoskodik, hogy melegen tartsa gyermekedet a hideg időben.

A lábzsákot a két oldalán patenttal ellátott pánttal tudod a babakocsi vázához rögzíteni, míg az alját az oldalán lévő zsinórral tudod behúzni, hogy rásimuljon a babakocsi lábtartójára.  A lábzsák univerzális méretének köszönhetően, minden babakocsival kompatibilis (sportülés használata esetén).

Igény esetén kérhetsz hozzá egyenes tolókarra rögzíthető kézmelegítőt azonos színben és mintával, mely megvédi kezed a szélben és a hidegben, megkönnyíti a sétákat, hogy ne kelljen kesztyűt viselned.

Külső összetétele: 50% pamut, 50% poliészter. OEKO-TEX minősítésel, 100% bababarát, prémium termék.

Belső összetétele: 100% antiallergén poliészter.

Mérete teljesen kihajtva 65*95 cm. (+5-5 cm a pánt)

A lábzsák és a kézmelegítő nem vízálló, így esőben nem pergeti le a vizet.

From: 9 990 Ft